Logo Nyiaarhus

Oplevelser i Århus

For at lære byen bedre at kende, er det en god ide at være med i nogle af de grupper, der findes på Facebook for folk i Århus.

Det sker i Århus

Det sker i Århus

Det er ikke nødvendigvis grupper, hvor du har mulighed for at mødes og få en mere social kontakt. Men det er en fantastisk mulighed for at se Århus fra alle vinkler. Og det giver dig et unikt indblik i hele byen.

Logo fra Vores by århus facebook

Vores by Århus

Her ligger medlemmer billeder op taget i og omkring Århus. Mange af billederne er virkelig smukke og viser Århus fra alle sider. Det er ikke en gruppe, hvor der bliver lagt alt muligt unødvendig information op.

De fleste er heldigvis gode til at skrive, hvor billederne er taget. Det giver et rigtig godt indblik af byen og er også med til at inspirere, hvor du kan tage hen, hvis du er til gåture eller en tur med bilen. Så hvis du lige sidder en dag og har lyst til at komme lidt ud, så scroll igennem opslagene og bliv inspireret til, hvor du kan tage hen.

Logo fra Århus update facebook

Århus Update

Et godt sted, hvor du kan holde dig orienteret om, hvad der sker i Århus lige nu. Det er både med arrangementer i Århus, men også opslag fra restauranter, cafeer og barer. Hvis restauranter og andre har gode tilbud, så finder du dem også inde på Århus Update. Siden er også god til at dele relevant information, hvis der er noget som du skal være opmærksom på. F.eks. i tiden, hvor det regnede meget blev der delt opslag omkring de gader, der var oversvømmet.

Hvis bylivet og spisestederne har nyheder og nye tiltag kan du også læse om dem på Århus Update.

Århus Update hjemmeside

Logo fra smag århus facebook

Smag Aarhus

Det findes virkelig mange spisesteder, vinbarer og gå i byen steder i Århus. Og selv for dem, der har boet i byen i mange år, kan det være svært at følge med i, hvad der er af restauranter i byen. Og tit har man tendens til at gå de samme steder hen.

Der er Smag Aarhus et godt bud på at finde det gode steder, som du måske ikke vidste eksisterede. Samtidig kan du være sikker på, at hvis der kommer et nyt sted i byen, som det tit gør, så er Smag Aarhus på banen med et oplæg.

Smag Aarhus hjemmeside

Logo fra stiften facebook

Århus Stiftstidende (stiften.dk)

Stiften, som har kontor ved Banegården i Århus, bringer dig dagligt de nyheder fra Århus og omegn, som du har brug for. Både hvad der er sket i byen, men også hvilke store arrangementer og koncerter, som kommer til Århus.

Det giver dig en god mulighed for at få skrevet i din kalender i god tid, hvis der er nogle af dem, du har lyst til at deltage i. Det er en god nyheds side at følge med, så er du altid opdateret med alt, som sker i byen.

Stiften hjemmeside

Logo fra lokalavisen århus facebook

Lokalavisen Aarhus

Som titlen så fint siger, så får du på deres Facebook side alle de lokale nyheder fra Århus. Her finder du også Politirapporten og information omkring byens erhvervsdrivende. Det giver et godt indblik i de virksomheder, som ligger i Århus, både de store og de mindre.

Lokalavisen er egentlig din lokale avis online i stedet for på papir. Og helt klart en god side at følge med i, så er du altid opdateret omkring mange ting, som sker i Århus.

Lokalavisen Aarhus hjemmeside

Logo fra tv2 østjylland facebook

TV2 Østjylland

TV2 Østjylland giver dig lige som Lokalavisen nyhederne fra Århus. Med TV2 kommer du også mere omkring oplandet, hvis du gerne vil følge med i nyheder ud over Århus by.

Siden er med til at holde dig up to date med, hvad der sker omkring dig lige nu.

TV2 Østjylland hjemmeside

Logo fra Aarhus Blendin facebook

Aarhus Blend in

Her får du en masse insidertips fra andre studerende i Århus. Hvor ligger de gode restauranter og caféer. Og hvor finder du de bedste second hand butikker.

Du kan ud fra århusianere på Aarhus Blend in finde den person, som minder mest om dig selv og se, hvad tips vedkommende giver til de fede steder i byen. Her er der ingen, som får betaling fra butikker og spisesteder, så du kan være sikker på, at det er gode steder, som bliver anbefalet.

Aarhus Blend in hjemmeside

Logo fra Just another city facebook

Visit Aarhus

Visit Aarhus er uden tvivl den største aktør i Århus, når det gælder om at finde skønne steder og ting at lave i byen. Ja faktisk i hele Østjylland. Her kan du søge på alt og finde de informationer, som du har brug for.

Selvom Visit Aarhus er lavet for turister, der kommer til byen, så kan du sagtens bruge den som et opslag, hvis du lige er flyttet til Århus og ikke kender så meget til byen endnu.

Visit Aarhus hjemmeside

Logo fra Århus Panorama facebook

Aarhus Panorama

Århus Panorama er et online magasin med artiker om Århus og arhusianere. Her er artikler, hvor man går bag om forskellige mennesker i Århus og fortæller deres historie. Og her kan du læse om spændende steder i byen.

Hver mandag kan du også læse deres opdateret kulturguide, så du kan få tips til, hvad du kan bruge tiden til.

Århus Panorama findes også i papirform i caféer, butikker og stormagasiner i Århus.

Aarhus Panorama hjemmeside

Logo fra musikhuset

Gratis koncerter i Musikhuset

Musikhuset i Århus afholder hvert år flere hundrede gratis arrangementer. Det er lige fra koncerter til fællessang.

Det kan være arrangementer for både voksne og børn.

På deres Facebook og hjemmeside kan du følge med i de mange arrangementer, der intet koster og det kan være at finder noget som kunne være interessant for dig.

Musikhuset hjemmeside