Logo Nyiaarhus

NETVÆRK I ÅRHUS

Hvis du lige er flyttet til Århus, kan det være lidt af en udfordring at udvide dit sociale netværk og lære nye mennesker at kende. 

Her på siden er der forskellige muligheder til, hvordan du kan få et netværk. Det kan selvfølgelig også bruges, hvis du allerede har boet i Århus i en længere periode og blot har brug for at udvide din bekendtskabskreds.

Netværk i århus musikhuset
Forside billede Rooftop

Det sociale liv

Der findes masser af Facebook grupper, som du kan være en del af, hvis du gerne vil udvide dit netværk. Det er både grupper, hvis du er single og grupper, hvis du er i forhold.

Der findes også grupper for århusianere med samme interesser. Klik på Læs mere knappen og se om du falder over en gruppe, som kunne være interessant for dig.

Forside billede brendstrup skov

Gåture i by og natur

Hvis du nyder at gå tur i naturen og gerne vil dele det med andre, så kan du her finde grupper med gåture rundt i den århusianske natur.

Der er også masser af muligheder for at kommet på en guidet tur rundt i Århus og lære mere om byens tidligere og nuværende historie.

Find links til de forskellige ture ved at klikke på knappen Se mere her.

Cereshaven i Århus

Det sker i Århus

Århus er en by med masser af koncerter, nye steder som åbner og et utal af arrangementer.

Derfor er det en god ide at følge med i, hvad der sker i byen.

Her er samlet nogle links til sider, som er gode at følge, når du bor i Århus og gerne vil være opdateret med, hvad der sker i byen.

Cereshaven i Århus

Familier med børn

Når du flytter til Århus med børn er der masser af muligheder for at møde andre familier med børn også.

Her er samlet nogle Facebook grupper, hvor det handler om børnene. Og hvad muligheder, der er i Århus sammen med andre børnefamilier.