Logo Nyiaarhus

Nyiaarhus er blevet til Aarhusinside. Det nye online magasin i Århus. Find os på aarhusinside.dk

Baggrunden for Ny i Aarhus

Nyiaarhus.dk gik online i august 2020 og er ment som et opslagsværk til alle de skønne steder, du kan finde rundt i Århus. Det er uanset, om du er tilflytter eller har boet i byen i flere år. 

Den smukke by har uendelige muligheder med oplevelser og arrangementer. Her finder du store parker, skove og smukke strande som mange steder ligger i gåafstand fra hinanden. 

Her på siden kan du finde en oversigt over de fleste udendørs steder, som Århus har at byde på og mon ikke der findes et sted eller to, som du ikke har besøgt endnu. 

Hvis du skal flytte til Århus i den nærmeste fremtid, kan du læse om alle bydelene, inden du beslutter dig for, hvor i byen, du har lyst til at bo. 

Jeg håber, at du vil tage godt imod Nyiaarhus.dk – velkommen til.

Christina Hazelden

Billede Christina

 Alle tekster på Nyiaarhus.dk er dels egne erfaringer og observationer og dels oplysninger, der er hentet fra stedernes egne hjemmeside eller wikipedia.

Alle billeder på Nyiaarhus.dk er egne, da alle steder beskrevet på siderne har været besøgt og fotograferet.

Nyiaarhus er en del af SM Media.

Hvis du har tilføjelser eller forslag er du mere end velkommen til at kontakte os. Har du spændende ideér til områder eller andet, som kan passe ind på Nyiaarhus.dk, er du også velkommen til at skrive.

Send en mail til: skrivtil@nyiaarhus.dk

Kompetencer

  • Storytelling og artikler
  • Søgemaskine opdatering af hjemmesider
  • Instagram og Facebook opslag
  • WordPress hjemmesider

Kursus: 6 ugers Digital markedsføring ved Kursusfabrikken.