Logo Nyiaarhus

Nyiaarhus er blevet til Aarhusinside. Det nye online magasin i Århus. Find os på aarhusinside.dk

SPIS OG DRIK

Find oversigt over spisesteder, barer og gå i byen steder i Århus her på siden. Inddelt efter bydele og gader.

Spisesteder header
Restaurant Anker ved Århus Lystbådehavn

Spisesteder i Århus

natklubber

Barer og klubber i Århus

Spisesteder i Århus

I Århus er der et væld af spisesteder uanset om du er til take away eller, hvis du skal ud en aften og spise på restaurant i Århus. Ja faktisk er der mulighed for at være ude hele dagen, hvor du starter med brunch på en af byens caféer for herefter at nyde eftermiddagen med shopping eller et af byens seværdigheder. Når tiden nærmere sig aften er det så blot at finde et sted, der passer dig at spise middag på et af restauranterne i Århus. Om du er til cocktails, vinbar eller et af byens pubber, så er der masser af steder, hvor du kan slutte din dag af inden turen går hjem igen.

I Århus findes alle spisesteder lige fra Michelin til budget selv den lokale pizzaria kan servere lige fra en slice til en gourmet pizza.

Cafe i Århus

Det er tydligt at se, at Århus er by, hvor det er populært at gå ud og spise. Spisestederne er stort set altid fyldte og i weekenderne er det vigtigt at huske at bestille bord. For ellers kan det være en udfordring at finde restaurant i Århus, hvor der er ledigt. Der ligger et utal af caféer i byen, ja stort set på hver gade er det muligt at finde et sted at spise. Her sidder århusianere både udenfor og indenfor. Hvis der bare er lidt plusgrader, så er siddepladserne altid fyldte udenfor de forskellige caféer i Århus. Og om sommeren skal man være heldig at finde en ledig plads, når solen skinner.

Brunch i Århus

Rigtig mange spisesteder i Århus har brunch på menuen. Hvert år konkurrerer de om at blive byens bedste brunch og trofæen går rundt afhængig af, hvor århusianerne ligger deres stemme. Uanset om du er til en fiskeplatte, buffet eller den traditionelle brunch, så er der masser af muligheder for at nyde den rundt i byen.

Vinbar og cocktail

At Århus er en studenterby ses tydligt på det mange gå i byen steder. Når mørket falder på, bliver de forskellige steder fyldt op, selv på en hverdag kan der være fyldt på den lokale vinbar i Århus. Her er da også masse at muligheder, både hvis du vil på værtshus eller sidde og sludre på en vinbar. Er du mere til en lækker cocktail, så byder Århus også ind med et par steder, hvor det er deres speciale.